Fotowedstrijd (De deelname is gesloten)

Mijn mooiste plek in de Krimpenerwaard

Het oer-Hollandse veenweidelandschap met de koe in de wei, oude boerderijen, molens en gemalen. Weidevogelnatuur, sfeervolle dorpjes en een verscheidenheid aan planten en dieren. Wat is jouw favoriete plek in de Krimpenerwaard?

Doe mee aan de fotowedstrijd van het StreekFonds en stuur ons een foto van jouw mooiste plek in de Krimpenerwaard. Iedereen kan meedoen!

Doe mee en steun de streek

Wie meedoet aan de fotowedstrijd stelt de ingezonden foto’s beschikbaar voor gebruik in onze communicatiemiddelen. Daarmee steun je ons werk! Wij hebben daardoor meer geld beschikbaar voor het ondersteunen van waardevolle projecten in onze streek, de Krimpenerwaard. Wij zijn alle deelnemers dan ook erg dankbaar voor hun bijdrage.

De wedstrijd

De fotowedstrijd loopt van 1 maart t/m 30 april aanstaande. Om mee te doen kun je maximaal 3 foto’s uploaden op deze pagina. De foto’s mogen maximaal 6 MB zijn. Vergeet niet bij elke foto het formulier in te vullen, zodat we weten door wie en waar de foto is gemaakt.

Nominaties

Uit alle inzendingen kiest de jury de 5 beste inzendingen. Deze 5 genomineerden worden voorgelegd aan het bestuur van het StreekFonds en aan  de volgers van het StreekFonds op Facebook en Twitter. De foto met de meeste stemmen is de winnaar.

 

Prijzen

De 3 genomineerden winnen de foto van hun mooiste plek op canvas en komen prominent op de website van het StreekFonds te staan. Voor de winnaar is er een extra mooie afdruk, plus natuurlijk de eer. De prijzen worden beschikbaar gesteld door onze sponsor Goos Communicatiemakers uit Ouderkerk aan den IJssel. De prijsuitreiking vindt plaats op 15 juni aanstaande, tijdens de opening van het nieuwe seizoen en het eerste jubileum van het StreekFonds Krimpenerwaard.

logo GCM payoff

 

Jury

De jury staat onder leiding van fotograaf Bram van Risp van Studio Scherp & Bewogen uit Berkenwoude.

Steun voor het landschap

Ook reclamebureau MMX steunt het StreekFonds. Zij bouwden voor ons deze pagina.

Bekijk de nominaties

Algemene Voorwaarden