woensdag, 07 juni 2017 07:24

5 nominaties voor ‘Mijn mooiste plek in de Krimpenerwaard’

nominaties foto wedstrijd

 

U KUNT NU STEMMEN OP UW FAVORIETE FOTO

Maar liefst 136 inzendingen kwamen binnen op onze fotowedstrijd Mijn mooiste plek in de Krimpenerwaard.  Omdat de inzendingen zo talrijk en gevarieerd zijn, besloot de jury 5 foto’s te nomineren. Publiek en StreekFondsbestuur kunnen vanaf vandaag stemmen op hun favoriet.

Van 136 naar 5 foto’s

Van 136 naar 5 foto’s. Het was een enorm lastige klus, vond de jury onder leiding van professioneel fotograaf Bram van Risp. Er werd lang gediscussieerd, maar uiteindelijk konden de nominaties worden vastgesteld. Onze jury lette daarbij op de volgende criteria:

  • Wordt het thema in beeld gebracht?
  • Geeft de foto (het gevoel bij) de Krimpenerwaard weer?
  • Is het beeld natuurgetrouw?

Landschap in beeld


Alle foto’s bij elkaar laten goed zien dat de Krimpenerwaard een prachtig, gevarieerd natuur- en cultuurlandschap heeft. Het oer-Hollands veenweidelandschap met de koe in de wei, de oude boerderijen, molens en gemalen, weidevogelnatuur, sfeervolle dorpjes, kaarsrechte sloten en bochtige rivieren. En dat al die prachtige plekken door inwoners en bezoekers van onze streek gezien en gekoesterd worden!

De foto’s

De genomineerde foto’s: (klik op de foto voor een vergroting.)

 
Vlist
De Vlist, Victor van den Haak

 

Boezemmolen
Boezemmolen, Jurgen Berbee

 

Buitenlanden Ammerstol
Buitenlanden natuurgebied Ammerstol, Margreet Steenbergen

 

Crimpenerhout
Crimpenerhout, Wout Klerk

 

Polder de Nesse
Polder de Nesse, Frans Batenburg

 

 

Zorg dat uw favoriete foto wint!

Welke foto wint de titel Mijn mooiste plek in de Krimpenerwaard? Vanaf vandaag kunt u  hierover meestemmen op onze Facebookpagina @StreekfondsKrimpenerwaard en via onze Twitter-account @StreekFonds.