zaterdag, 17 februari 2018 13:55

Verlichte proeverijen route

verlichte proeverijen route


De verlichte proeverijenroute is een evenement dat bezoekers in een bijzondere avondlijke sfeer laat kennismaken met het platteland. De doelstelling van het evenement is de stad en het platteland bij elkaar brengen.

verlichte proeverijenroute 2018Ontdekkingstocht

De verlichte proeverijenroute is een ontdekkingstocht over het platteland, waarbij veel lekkers uit de streek te proeven valt. Letterlijk en figuurlijk wordt het licht gezet op streekproducten, de boerenbedrijvigheid en het agrarisch erfgoed. Op 1, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16 en 17 februari 2018 wordt de route door de Krimpenerwaard georganiseerd.

Locaties

Op diverse locaties in Stolwijk, Berkenwoude, Bergambacht en Vlist kunnen bezoekers kennis maken met de veelzijdigheid van de Krimpenerwaard. Boerenbedrijven, historische verenigingen, natuurorganisaties, koren en kunstenaars: allemaal laten ze hun gasten kennis maken met het leven in de Krimpenerwaard.

Partners

Stichting Het Platteland organiseerde het evenement. Financiële steun kwam van de Provincie Zuid-Holland, gemeente Krimpenerwaard, Stichting Bisdom van Vliet, Het Groene Hart van Holland, Schep makelaardij, Rabobank, HHSK en het Streekfonds Krimpenerwaard steunden het evenement.

Website: http://verlichteproeverijen.nl

 Verlichte proeverijenroute 20184  Verlichte proeverijenroute 20183