donderdag, 01 maart 2018 09:09

Kunstroute ‘In Natura’ langs de Vlist

kunstroute in natura
Kunst en cultuur beleven in het oer-Hollandse landschap van de Krimpenerwaard. De Kunstroute ‘In Natura’ is een evenement dat cultuur en landschap verbindt, en daarom door het Streekfonds van harte wordt gesteund. Het vindt plaats in september 2018.


100% Krimpenerwaard

Voor de geëxposeerde foto’s, films, beelden, schilderijen en installaties worden unieke streeklocaties gekozen langs de Vlist, zoals boerderijen, een kerk, een molen, monumentale huizen en tuinen van particulieren. Daardoor worden de werken in de unieke sfeer van het landschap van de Krimpenerwaard beleefd.

Kunststroming

‘In Natura’ is de beeldende kunstmanifestatie die ook wel bekend is onder de naam Kunststroming. Dit is een naam van een tweejaarlijks kunstevenement in de Krimpenerwaard. Met het evenement wordt beoogd om kunstminnend publiek te trekken. De Krimpenerwaard als kunstregio wordt samen met andere kwaliteiten als het unieke polderlandschap en recreatie voorzieningen op toeristische kaart gezet. De vorige editie vond plaats in 2016.

Steun van het Streekfonds

Het evenement wordt georganiseerd door de stichting Krimpenerkunstwaard. Aan het Streekfonds Krimpenerwaard is een financiële bijdrage gevraagd van 1500 euro.

https://www.kunstwaard.nl/