zondag, 03 februari 2019 12:18

Afscheid bestuursleden Rianne de Wit en Piet Blanken

IMG 3088

 

Vanavond nam ons bestuur afscheid van Rianne de Wit en Piet Blanken.

Rianne - erbij gevraagd via de Stichting Het Zuid-Hollands Landschap - notuleerde vanaf de oprichting van het Streekfonds in 2012 de vergaderingen en was een grote praktische steun bij de organisatie van diverse evenementen. Hoe vaak zaten we bovendien niet boven de koeienstal van Kaasboerderij Schep te vergaderen in de afgelopen jaren?! Op een van de plekken die zo goed bij de streek en het Streekfonds passen. We zullen haar en onze plek boven de stal missen!

Ook Piet was er vanaf het begin bij. Gevraagd door de Rabobank Krimpenerwaard en als uitstekende netwerker speelde hij een belangrijke rol in het verbinden van partijen in de streek. Met name toen de Provincie Zuid-Holland besloot om via het Streekfonds flinke bedragen te investeren in het landschap van de Krimpenerwaard, en boeren en natuurorganisaties en bestuurders samen moesten gaan werken om dat geld goed te besteden. Op zijn Gastenboerderij De Appelgaard werd bij de oprichting van het Streekfonds een appelboom geplant, en in 2017, bij het eerste jubileum, werd daar nog eens een tweede boom bij aangeplant, als symbool voor de groei van goede initiatieven voor de streek. We vertrouwen erop dat de bomen goed blijven groeien en dat we Piet nog vaak zullen zien!

Rianne en Piet, nogmaals heel hartelijk bedankt en geniet van de tijd die nu vrijkomt voor andere mooie en waardevolle dingen!


FOTO'S: bestuurslid Angelique Pottuit-Latenstein van Voorst en voorzitter Leo van Veen bedanken Rianne en Piet namens het Streekfonds.

IMG 3088IMG 3096IMG 3089