woensdag, 07 oktober 2020 14:53

Teken- foto en knutselwedstrijd voor alle kinderen van de Krimpenerwaard!

Verhalenfestival Haastrecht 

Aan alle kinderen van de Krimpenerwaard!

 

Hoi allemaal,

We wonen met z’n allen in een heel mooi gebied: de Krimpenerwaard!

Het leuke daarvan is zeker ook dat er genoeg ruimte is om te spelen en van de natuur te genieten. Met de spullen die je daar ziet en vindt kun je de leukste dingen beleven of maken: een schilderij met herfstbladeren bijvoorbeeld, een mini-huisje van takjes en mos, een werkstuk, foto of tekening van dieren en planten die voorkomen in de Krimpenerwaard of een leuk filmpje (van maximaal 1,5 minuut) over het gebied. Het zijn zomaar wat ideeën maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf een nog veel beter plan hebt!

Speciaal voor jullie houdt StreekFonds Krimpenerwaard een wedstrijd onder de naam ‘Mooi de Krimpenerwaard!’

Hoe het werkt? Maak een foto van jouw kunstwerk, zet je naam, leeftijd, school en woonplaats erbij en stuur die voor 30 november in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via messenger naar onze facebookpagina StreekfondsKrimpenerwaard. Appen kan ook: naar 06-53794959.

Wij plaatsen alle inzendingen op onze facebookpagina @streekfondskrimpenerwaard en op onze website. Daarna gaat een jury alle inzendingen bekijken en maken we drie prijswinnaars bekend.

Wat je kunt winnen? Een waardebon van 50, 30 en 20 euro.

Doe je mee?!!! Veel succes!

Groetjes van StreekFonds Krimpenerwaard,

Angelique Pottuit                        Jan Timmer